Shopping Cart

✓ Groot assortiment

✓ Gratis verzending boven €50,- binnen Nederland

✓ Snelle klantenservice

5 manieren om je huis opnieuw uit te vinden met wandklokken

Een wandklok kan een geweldige aanwinst zijn voor elke kamer. Of het nu je slaapkamer, eetkamer, of woonruimte is, dit meubelstuk kan het perfecte middel zijn om elke kamer op te laten vallen. Als je extra muurruimte te vullen hebt, overweeg dan een wandklok. Beschouw ze als decor en niet alleen als een manier om de tijd te zien, want het is niet de tijd die je oog zal trekken; het is de schitterende vormgeving.

Hier zijn 5 manieren waarop je een wandklok kunt gebruiken om je huis in te richten.


1. Vintage en antieke stijl klokken
Vintage en antieke stijl klokken staan meestal het mooist in kamers of woonruimten die meer een onafgewerkte uitstraling hebben. Het is vaak een goed idee om een of twee vintage elementen in je huis te hebben. Een prachtige grootvaderklok geeft een vleugje elegantie aan ruime kamers en een grote retro wandklok staat prachtig bij moderne meubels.


2. Voeg toe aan de fotowand.
Kleine, antieke wandklokken passen helemaal op galeriewanden. Als je een klok in het midden van een muur plaatst en hem dan omringt met afbeeldingen, foto’s, schilderijen, lijsten, of abstracte wandkunst, geeft dat een heel interessante aanblik aan je huis. Een kleine ronde klok geeft altijd een unieke aanblik als hij omringd wordt door vierkante schilderijen.


3. Verfraai de muren van je eetkamer.
Muurklokken hebben geen aangewezen plaats, ze kunnen ook als een middelpunt aan de muren van je eetkamer worden gebruikt, vooral als ze oversized zijn. Oversized wandklokken zijn een blikvanger door hun grote afmetingen. Ook koekoeksklokken kunnen een mooie aanwinst voor de eetkamer zijn.


4. Een wand vol klokken.
Je kunt een klokkenwand maken door verschillende maten, stijlen, ontwerpen en soorten klokken op één plaats te hangen voor een prachtige en unieke wandvertoning. Deze worden vaak gebruikt voor kamers in boerderijstijl. Deze stijl van meerdere klokken aan een muur wordt ook gebruikt om verschillende tijdzones te zien. Meerdere klokken naast elkaar hangen die verschillende tijdzones voorstellen is een creatieve manier om klokken te gebruiken om een grote muurruimte te versieren. Dit is een goed idee als je geliefden of zakenrelaties in verschillende delen van de wereld hebt.


5. Sunburst klokken.
Een sunburst wandklok is een geweldig accentstuk voor elke kamer, dit unieke moderne ontwerp kan in elke kamer voor een uitbarsting zorgen. Probeer een sunburst wandklok alleen boven een bed, bank in de woonkamer, of bank in de entree voor een onverschrokken statement.


3 tips om te volgen als je een wandklok gebruikt om je huis op te fleuren.
– De grootte doet er wel degelijk toe.
– Probeer meer dan één klok in je huis.
– Een klok kan gebruikt worden om grote oppervlakken te verfraaien.


Klaar om een wandklok te kiezen om je huis te verfraaien? Bekijk hier onze verscheidenheid aan klokken.

Gratis verzending in NL

Op alle bestellingen boven €50,-

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden? Retourneer binnen 14 dagen

100% Veilige betaling

iDeal / Creditcard / Achteraf betalen