Shopping Cart

✓ Groot assortiment

✓ Gratis verzending boven €50,- binnen Nederland

✓ Snelle klantenservice

Hoe creëer je een stijlvolle buitenruimte?

Nu de zomer nadert maakt iedereen zich op om wat meer buiten te zijn, wat betekent dat je de perfecte buitenuitstraling moet creëren, of je nu een grote achtertuin hebt, een binnenplaats, of een klein balkon. Dit kan best moeilijk zijn als je bedenkt welke voorwerpen je moet plaatsen om je dat lounge ontspannen gevoel te geven. We zijn er om je te helpen, hier zijn 5 manieren om een stijlvolle buitenruimte te creëren.

5 manieren om een stijlvolle buitenruimte te creëren.


1. Zorg voor schaduw.
Niets verpest een goede barbecue als wat onvoorspelbaar weer. Woon je in een appartement en heb je een balkon dat overdekt is maar toch blootgesteld wordt aan directe zon, dan kan een eenvoudige toevoeging als een parasol de oplossing zijn die je zocht. Hij kan plat tegen een muur geplaatst worden of aan een balkonreling bevestigd worden om de broodnodige schaduw te bieden. Als je een groter oppervlak hebt om mee te werken, overweeg dan een stijlvolle gazebo.


2. Stijlvolle meubelaccessoires.
Buitenkussens voegen comfort toe en verzachten je buitenruimte. Een tip is om buitentextiel te zoeken dat verwijst naar je interieurstyling om een grotere binnen-buiten verbinding tot stand te brengen. Een buitenkleed toevoegen voegt ook zachtheid toe aan het meubilair en schept het gevoel van een buitenkamer.


3. Voeg verlichting toe.
Verlichting toevoegen aan buitenruimtes schept een sfeer en zorgt ervoor dat je de ruimte ook na zonsondergang kunt gebruiken. Lampen op zonne-energie kunnen paden verlichten om het navigeren door je buitenruimte te vergemakkelijken zonder dat je kabels naar een stroombron hoeft te leiden en zijn ook beter voor het milieu. Lampen met bewegingssensor zijn ook een bonus. Kies een lampje met een zachte, warme gloed of iets met meer glans.


4. Kies een kleurenschema.
Creëer een gewaagd effect door overal in de tuin bloemen van gelijke tinten te planten. Houd die look consequent door terrasmeubelen te kopen die de sfeer van je tuin aanvullen, of het nu knallen van kleur zijn of rustgevende neutralen.


5. Groen.
Als je overweegt je buitenruimte in te richten, houden de meeste mensen altijd rekening met planten. Het is belangrijk te onderzoeken welke planten je zou willen plaatsen om je ruimte tot leven te brengen. Pinterest is een geweldige bron voor planteninspiratie en een goed startpunt voor je onderzoek.


3 tips die je kunt volgen om een stijlvolle buitenruimte te creëren.
– Schaduw is noodzakelijk.
– Een kleurenschema heeft een groot effect.
– Voeg verlichting toe.

Voor meer informatie over hoe je je huis kunt verfraaien bekijk je hier onze verscheidenheid aan woonaccessoires en meubels hier.

Gratis verzending in NL

Op alle bestellingen boven €50,-

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden? Retourneer binnen 14 dagen

100% Veilige betaling

iDeal / Creditcard / Achteraf betalen