Shopping Cart

✓ Groot assortiment

✓ Gratis verzending boven €50,- binnen Nederland

✓ Snelle klantenservice

Hoe gebruik je een wandspiegel om je huis op te waarderen

Het ontwerpen van uw huis is bijna net zo veel druk als het kiezen van een huis; de juiste decoreren beslissingen kunnen een enorme impact hebben op het draaien van een huis in uw huis die stress kan creëren voor elke doe-het-zelf huis ontwerper – dit is waarom het belangrijk is om verstandig te selecteren.
Een voor de hand liggende aanwinst die elke woningontwerper overweegt is een wandspiegel en het kiezen van een spiegel kan heel moeilijk zijn omdat er zoveel te overwegen valt zoals de grootte, kleur, vorm, en plaatsing. Hier zijn een paar tips over hoe u een wandspiegel kunt gebruiken om uw huis te verbeteren.

5 manieren om een wandspiegel te gebruiken om uw huis op te waarderen.

1. Maak elke kamer lichter.
Elke schemerige kamer kan worden veranderd met een wandspiegel. Dit meubelstuk kan worden gebruikt om de helderheid van uw huis te verhogen. Het gaat erom waar je een spiegel plaatst in een saaie kamer om het er helderder uit te laten zien. Spiegels zijn in staat om elk soort licht te absorberen en te verdubbelen, dus een tip zou zijn om een spiegel voor een raam te plaatsen. Als er geen ramen zijn in die specifieke kamer, plaats de spiegel dan achter of naast een lamp.

2. Laat je huis groter lijken.
Als kleine huiseigenaar kun je een wandspiegel beschouwen als je beste vriend. Een grote spiegel kan een kleine ruimte ruimtelijker doen aanvoelen. Het plaatsen van een grote spiegel in een gang, naast een bed, of in een centrale ruimte van je huis kan een illusie van meer diepte creëren in elk huis – vooral in kleine huizen.

3. Spiegels als decoratie
De laatste tijd is het steeds gebruikelijker geworden om spiegels te gebruiken om woningen te decoreren. Spiegels kunnen worden gebruikt om sommige decoratieve stijlen te versterken. Dit soort decoratie wordt meestal gedaan met kleine of middelgrote spiegels. Decoratieve spiegellijsten zijn ook erg populair geworden. Een spiegel met een unieke lijst kan worden gebruikt om schilderijen aan een muur te vervangen. De meest populaire lijken te zijn gouden frames, ronde frames, houten frames, of zelfs unieke vormen.

4. Spiegels voor buiten.
Spiegels worden niet meer alleen binnen gebruikt; ze zijn nu ook naar buiten gebracht. Spiegels die op terrassen of in tuinen worden geplaatst. Dit geeft kleinere tuinen een groter gevoel en brengt ook meer natuurlijk licht. Het plaatsen van een spiegel op een terras weerspiegelt de natuur van buiten en vervangt een schilderij van een boom aan de muur.

5. Deurspiegels.
Iedereen heeft een passpiegel nodig om zijn of haar spiegelbeeld te bekijken voordat hij of zij het huis uitgaat. De beste plaats om een passpiegel te plaatsen is altijd aan een deur – of het nu een kastdeur, een slaapkamerdeur of een badkamerdeur is, deze plaatsing geeft je de mogelijkheid om jezelf van top tot teen goed te bekijken en het is de makkelijkste plaats om een spiegel op te hangen.

3 tips om een spiegel te gebruiken om je huis op te fleuren.
– Hoe groter de spiegel, hoe groter het effect.
– Unieke spiegelvormen en stijlen zijn altijd aan te bevelen.
– De juiste plaatsing kan veel voordelen opleveren voor uw huis.

Als u deze tips eenmaal heeft uitgeprobeerd is het gegarandeerd dat u het verschil zult zien in uw huis. Bekijk voor meer inspiratie onze spiegelcollectie hier bij Kelvi.

Gratis verzending in NL

Op alle bestellingen boven €50,-

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden? Retourneer binnen 14 dagen

100% Veilige betaling

iDeal / Creditcard / Achteraf betalen