Shopping Cart

✓ Groot assortiment

✓ Gratis verzending boven €50,- binnen Nederland

✓ Snelle klantenservice

Hoe je huis opfrissen met een budget.

Zo nu en dan hebben we allemaal die drang om onze huizen een andere look te geven omdat we uiteindelijk moe worden van dezelfde look, maar we kunnen ons niet altijd de nieuwe look veroorloven die we in gedachten hebben. Gelukkig zijn er enkele interieurveranderingen die een groot verschil kunnen maken zonder al te veel geld of tijd te kosten. Hier zijn 5 manieren om je huis op te frissen met een budget.

5 manieren om je huis op te frissen met een budget.

  1. Verwissel je bankkussens.

Coach kussens zijn in feite make-up voor je woonkamer-je kunt ze wisselen afhankelijk van je stemming en het seizoen. Als je ruimte een beetje saai aanvoelt, overweeg dan een paar kussens in heldere kleuren toe te voegen om meer leven in je kamer te brengen. Kussenhoezen zijn niet al te duur en het kost bijna twee minuten om te verwisselen.

  1. Verf je fotolijstjes.

Als je overal in je huis fotolijstjes hebt, overweeg dan ze te vervangen. Nieuwe kopen kan prijzig zijn, dus probeer ze in plaats daarvan te verven.

Hou het niet bij saaie opties zoals zwart en wit. Ga in plaats daarvan voor een paar felle kleuren om je huis op te fleuren en interessant te maken.

  1. Verander je bedlakens.

Als je wat meer leven in de inrichting van je slaapkamer wilt brengen, dan is het veranderen van je bedlakens de beste manier om dat te doen. Het bed is het middelpunt van je slaapkamer, dus dit veranderen kan de kamer drastisch verbeteren.

  1. Richt je meubels anders in.

Je hoeft niets nieuws aan je ruimte toe te voegen. Door eenvoudig je meubels anders te rangschikken, kun je het uiterlijk en de sfeer van je woonkamer veranderen. Zet een meubelstuk in een hoek of op een plank waar het nooit eerder stond en je ziet de onmiddellijke transformatie. Probeer planten of kunststukken van de slaapkamer naar de woonkamer te verplaatsen.

  1. Werk je salontafel bij.

Je salontafel is het middelpunt van je woonkamer, dus je salontafel uiterlijk bijwerken of er een maken-is een geweldige manier om je look op te frissen. Je kunt gewoon een paar attente voorwerpen toevoegen, zoals kaarsen, een boek, of mooie bloemen op een mooi dienblad. Deze kleine stukjes kunnen een grote verandering teweegbrengen.

3 tips om je huis op te frissen met een budget.

  • Richt je meubels anders in.
  • Verf oude voorwerpen.
  • Verander je bankkussens.

Voor meer wooninspiratie, lees hier onze vorige blogs. Om de juiste stukken voor je huis te vinden, bekijk je hier onze verscheidenheid aan artikelen.

Gratis verzending in NL

Op alle bestellingen boven €50,-

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden? Retourneer binnen 14 dagen

100% Veilige betaling

iDeal / Creditcard / Achteraf betalen