Shopping Cart

✓ Groot assortiment

✓ Gratis verzending boven €50,- binnen Nederland

✓ Snelle klantenservice

Hoe kun je een dressoir stylen?

Behalve je bed is je dressoir waarschijnlijk het op een na grootste meubelstuk in de kamer. Weinig mensen vinden het stylen van hun dressoir niet belangrijk, omdat het voor hen gewoon het volgende meubelstuk in huis is, maar het is belangrijk te onthouden dat een dressoir niet alleen een meubelstuk is om kleding in op te bergen, maar ook een oppervlakte waar je iets aan kunt toevoegen. Denk er bij het stylen van je dressoir aan dat je dat doet op een manier die je persoonlijkheid aanspreekt, er is geen goede of foute manier. Als je er nog steeds niet zeker van bent, hier zijn 5 tips om een dressoir te stylen.

5 tips om een dressoir te stylen.


1. Voeg een stijlvolle spiegel toe.

Sommige dressoirs worden met een spiegel geleverd, maar niet allemaal. Als er geen spiegel bij zit kan dat als positief beschouwd worden, want nu heb je de gelegenheid om een spiegel te kiezen die het beste bij jou en je meubels past. Dressoirspiegels dienen als uitstekende blikvangers in een kamer en geven de illusie dat je meer ruimte hebt. Je kunt ze ook gebruiken als dagelijks gebruiksvoorwerp, gewoon om jezelf te bewonderen.


2. Een Televisie voor een moderne look.
Een nieuwe trend bij dressoirs in 2021 is het toevoegen van een Tv achter in plaats van een spiegel. Dit is voor de mensen die graag televisie kijken in de slaapkamer en van moderne interieurtrends houden. Als je een Tv op of boven je commode hebt hangen, is het aan te bevelen om laag opstaande versiering op de bovenkant van de commode aan te brengen. Dit kunnen korte vazen zijn, planten, of een kleine stapel boeken. Je wilt ervoor zorgen dat je het zicht op de TV niet belemmert.


3. Voeg een dienblad toe.
Een mooi dienblad is niet alleen decoratief; het is ook een nuttige aanwinst voor je slaapkamer. Ik koos ervoor het dienblad in het midden van mijn dressoir te centreren, maar je kunt met het jouwe spelen tot je een plek vindt die goed voelt! Gebruik dit dienblad om kleine voorwerpen zoals kaarsen, juwelen schaaltjes, enz. in onder te brengen. Kies een dienblad dat een voldoende sterke stijl heeft om een statement te maken.


4. Fotolijsten
Foto’s van familie en vrienden tentoonstellen is een andere leuke manier om je huis een persoonlijk tintje te geven. We raden aan niet meer dan 3 lijsten te gebruiken, anders kan het bovenblad van je dressoir rommelig worden.


5. Voeg een accentstuk toe.
Leuke ideeën voor dressoir accenten zijn kleine beeldjes die bij je kamer passen, vazen, kaarsen, en zelfs een kleine plant. Je kunt het bij nepplanten houden om het vuil en water weg te houden maar toch een modern gevoel te geven.


3 tips om te volgen bij het stylen van een dressoir.
– Voeg een spiegel toe.
– Voeg accentstukken toe.
– Voeg een stijlvolle spiegel toe.

Ben je op zoek naar de stukken voor je dressoir? Bekijk onze verscheidenheid aan stukken hier. Voor meer inspirerende tips voor woninginrichting bekijk je onze vorige blogs hier.

Gratis verzending in NL

Op alle bestellingen boven €50,-

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden? Retourneer binnen 14 dagen

100% Veilige betaling

iDeal / Creditcard / Achteraf betalen