Shopping Cart

✓ Groot assortiment

✓ Gratis verzending boven €50,- binnen Nederland

✓ Snelle klantenservice

Hoe maak je een stijlvol thuiskantoor?


Een kantoor aan je huis toevoegen is mogelijk, ongeacht de grootte van je huis. Sinds Covid-19 en wereldwijde lockdowns werkt meer dan de helft van de werkende samenleving vanuit huis. Omdat de meeste mensen thuis werken is het van essentieel belang dat je een kantoorruimte voor thuis inricht, of dat nu in een grotere kamer is, of in een kast. Dus of je nu probeert er een klein bureau in te proppen of een volgestouwde werkruimte, deze ideeën helpen je om een verrassend stijlvol, klein thuiskantoor in elkaar te flansen. Hier zijn 5 manieren om een stijlvol thuiskantoor te creëren.

5 manieren om een stijlvol thuiskantoor te creëren.

1. Maak van een kast een thuiskantoor.
Om de kleine ruimte optimaal te benutten, kies je een smal, laag-profiel bureau. Voeg er planken boven toe om plaats te maken voor boeken of een printer. Gebruik felle kleuren verf om de ruimte op te fleuren en een paar lampen voor de juiste verlichting. Het mooiste is dat als het tijd is om te stoppen met werken, je door de deur dicht te doen het bureau uit het zicht houdt.


2. Aan de muur bevestigd meubilair.
Een zwevend bureau en aan de muur bevestigd opbergmeubel veranderen een oneven hoek in een thuiskantoor. Een zwevende tafel bij een raam plaatsen is ook een goede optie om de beste verlichting te krijgen. Een aan de muur bevestigd bureau kan van een funky plek een functionele werkruimte maken Sommige oneven, schuine hoeken zijn onhandig voor de meeste commerciële meubelstukken, en een op maat gemaakt hangend bureau is een perfecte oplossing.


3. Voeg groen toe.
Probeer te zorgen voor een evenwichtig thuiskantoor. Van een mooie plant wordt gezegd dat ze je helpt je rustig te voelen en de lucht te zuiveren; plus, ze ziet er ook mooi uit. Een slangenplant wordt altijd aangeraden omdat hij goed is om de lucht te reinigen, en weinig onderhoud vergt, maar je kunt natuurlijk een plant naar keuze kiezen.


4. Meng oud en nieuw
Wees niet bang om inrichting uit andere kamers van het huis te gebruiken. Een mix van vintage en modern maakt dat een huis warm en persoonlijk aanvoelt, in plaats van als een showroom. Een oud vloerkleed combineren met een nieuwe witte stoel kan een heel vintage en toch moderne uitstraling geven.


5. Laat licht binnen
Blijf verbonden met het buitenleven. Natuurlijk licht doet de ruimte groter aanvoelen – wat altijd een pluspunt is in een kleine ruimte. Een kantoor in de buurt van een raam laat voldoende licht toe om de planten in de kamer te voeden en ze en jezelf levendig te houden. Als je je wat levendiger voelt door de verlichting dan werk je efficiënter.

3 tips om een stijlvol thuiskantoor te creëren.
– Voeg groen toe.
– Meng oud en nieuw.
– Maak gebruik van ruimtes die nauwelijks gebruikt worden.

Bekijk voor meer wooninspiratietips onze vorige blogs hier. Wil je je kantoorruimte verbeteren? Bekijk hier onze verscheidenheid aan voorwerpen die je kunt gebruiken.

Gratis verzending in NL

Op alle bestellingen boven €50,-

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden? Retourneer binnen 14 dagen

100% Veilige betaling

iDeal / Creditcard / Achteraf betalen