Shopping Cart

✓ Groot assortiment

✓ Gratis verzending boven €50,- binnen Nederland

✓ Snelle klantenservice

Mag het een beetje minder zijn?

Geen kwantiteit maar kwaliteit
Ontdoe je inrichting van alle kleine frutsels en spulletjes. Skip de kussentjes die net niet bij elkaar passen en stop onderzettertjes, kandelaars en fotolijstjes weg. In het minimalisme draait het om kwaliteit. Kies een paar pronkstukken en geef die – letterlijk en figuurlijk – de ruimte. Kies meubels met een unieke look en hoogwaardige kwaliteit. Meubels die gezien moeten worden. Een luxe sofa bijvoorbeeld, een eettafel met een bijzonder ontwerp of een accessoire met impact. De Buffalo Horn bijvoorbeeld, een bizonhoorn. Perfect in zijn eenvoud, krachtig in zijn betekenis. Want, wie zo’n hoorn ziet, denkt direct aan het sterke, imposante dier. En dat is precies wat je wilt: meer effect met minder materiaal.

Wit, wit en nog eens wit
In een minimalistisch interieur is het van uiterst belang dat de kleuren niet afleiden. En hoe krijg je dat makkelijker voor elkaar dan met wit? Witte muren, witte vloeren, witte kleden en witte accessoires. Hallo eenvoud! Vind je al dat wit te klinisch? Voeg dan natuurlijke kleuren toe. Zoals lichtgrijs, taupe en beige. Of juist contrasterende kleuren, zoals antraciet, zwart en donkerblauw. Die donkere kleuren komen het beste uit in accenten. Bijvoorbeeld in fotolijsten, spiegels en dienbladen. Hou het grootste gedeelte van je inrichting wel wit. Durf ook witte meubels te kiezen. Eetkamerstoelen bijvoorbeeld. Voer jij wit door als thema van je interieur, dan creëer je een prachtig Scandinavisch decor.

Opruimen maar
Zoals ik aan het begin van dit artikel al bekende: ik ben een rommelkont. Nou heb ik veel voor een mooi interieur over, dus moet ik ook geloven aan gouden regel drie: opruimen! Omdat opruimen niet in mijn aard ligt, heb ik daar een oplossing voor bedacht. Ik heb op een paar plekken in huis manden en dienbladen neergezet. Al die losse rommeltjes die mijn minimalistische look ontkrachten, leg ik in een mand of op een dienblad. Boeken, waxinelichtjes, boodschappenlijstjes, post, ga zo maar door. Opgeruimd staat netjes.

Gratis verzending in NL

Op alle bestellingen boven €50,-

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden? Retourneer binnen 14 dagen

100% Veilige betaling

iDeal / Creditcard / Achteraf betalen