Shopping Cart

✓ Groot assortiment

✓ Gratis verzending boven €50,- binnen Nederland

✓ Snelle klantenservice

Moderne Woonkamer Decoratie tips van 2021

Als het gaat om het inrichten van een woonkamer in de wereld van vandaag, wordt het woord “modern” veel rondgegooid, maar er zijn verschillende soorten looks die als modern bekend kunnen staan, van mid-century tot maximalisme. Om u te helpen het allemaal uit te zoeken, hebben we 5 populaire tips samengesteld om uw woonkamer in 2021 te verfraaien.

5 Moderne woonkamer inrichtings tips in 2021.

1. Heldere kleuren.

Door de muren wit te houden en tegelijk levendige tinten over de kamer te verdelen, doe je geen afbreuk aan de ruimte, maar complimenteer je haar juist. Dit kan door felle kleuren te gebruiken die met elkaar contrasteren. Felle kleuren zijn echt uniek en je moet er niet bang voor zijn. Een klassiek en neutraal kleurenschema werkt ook in een moderne woonkamer zonder te beknibbelen op de wow-factor.

2. Moderne en minimalistische woonkamer.

Als je een prachtig uitzicht hebt, is het aan te bevelen te kiezen voor een moderne, minimalistische woonkamer. Als je een prachtig uitzicht hebt, is het aan te bevelen te kiezen voor een moderne, minimalistische woonruimte. Minimale meubels, en een eenvoudig kleurenschema dat bij het buitenleven past, maken je ruimte wat gastvrijer.

3. Zwart-witte woonkamer.

Zwart-witte inrichting is de nieuwste interieurtrend op het blok. een zwarte muur geeft de kamer een verbluffende elegantie. Ook witte muren kunnen opwindende effecten geven.Als zwart en wit samen gebruikt worden, structureren ze een ruimte met contrasterende afwerkingen, zowel decoratief als functioneel. Er zijn een paar textuurstukken die uitermate goed bij deze kleuren passen en een laagje luxe toevoegen. zoals koper, hout en metaal.

4. Meubelkunst woonkamers

Kunstdecoratie woonkamers worden de rage. Je combineert op eigentijdse kunstdecoratie geïnspireerde elementen als spiegels en een koperen salontafel met super luxe voorwerpen als de pluche juweel-getinte meubels. Het resultaat is een moderne woonkamer die weelderig, levendig en gezellig aanvoelt.

5. Groene vingers

Breng buiten naar binnen door een paar planten in je huiskamer te zetten. Dit is de nieuwste trend in 2021.Planten geven een kamer niet alleen een gezelliger en gastvrijer gevoel, maar ze zijn ook goed voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid

3 tips om te overwegen wanneer voor een moderne 2021 woonkamer.

  • Verander het.
  • Wees niet bang voor felle kleuren.
  • Breng het buitenleven binnen.

Voor meer stijlvolle bijgewerkte decoratietips, bekijk je hier onze vorige blogs. Voor een verscheidenheid aan woonkamervoorwerpen waarmee je deze tips kunt toepassen, bekijk je hier onze collectie.

Gratis verzending in NL

Op alle bestellingen boven €50,-

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden? Retourneer binnen 14 dagen

100% Veilige betaling

iDeal / Creditcard / Achteraf betalen