Shopping Cart

✓ Groot assortiment

✓ Gratis verzending boven €50,- binnen Nederland

✓ Snelle klantenservice

Over Kelvi

Liefde voor thuis

Thuis is zo veel meer dan een huis met meubels. Thuis is een gevoel, thuis is een karakter, thuis dat ben jíj.

Met KELVI maak je van jouw huis, jouw thuis. Laat je inspireren door de looks, samengesteld door professionele interieurontwerpers en door mensen zoals jij en ik. Alles wat je in de looks ziet, kun je meteen online kopen. De hele look, of alleen de meubels en accessoires die jij wilt. Zo stel je jouw thuis zelf samen.

Scandinavische looks, strakke designs, natuurlijke materialen en verrassende vormen. Daar heeft KELVI een neusje voor. En net zoals jij dat thuis doet, combineert KELVI allerlei merken en stijlen.

Wij bieden je de inspiratie om eindeloos te variëren, stileren en creëren. Los van regels, mét liefde voor thuis.

KELVI staat voor:
& scherpe prijs
& goede kwaliteit
& nieuwe inspiratie
& talloze combinaties
& contact met jou

KELVI & jij

KELVI bedenkt de looks niet in haar eentje. Jij kunt meedoen. Want als het om het creëren van een thuis gaat, is iedereen ontwerper.

Laat ons zien hoe jouw KELVI-aankopen bij jou thuis staan. Maak foto’s en vertel ons je verhaal. Geregeld delen we zulke inspirerende plaatjes via Instagram en op deze site. Met jouw combinaties, kleurkeuzes en stijlen breng je anderen op ideeën.

KELVI. Liefde voor thuis.

KELVI & merken

KELVI stelt inspirerende interieurs samen. Dat doen we met meubels en woonaccessoires van allerlei merken. Alles wat in de looks te zien is, is via deze site te koop.

Samenwerken willen we met alle merken die net als KELVI geloven dat een huis een thuis wordt als je er naar hartenlust kunt combineren.

Wil je jouw producten terug zien op de site van KELVI, gecombineerd met meubels en accessoires van andere leveranciers? Neem contact op.

KELVI. Liefde voor thuis.

Gratis verzending in NL

Op alle bestellingen boven €50,-

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden? Retourneer binnen 14 dagen

100% Veilige betaling

iDeal / Creditcard / Achteraf betalen